FIFA 20 GRATIS MUNTEN!
HET IS TIJD OM JE FIFA 20-DOMINATIE TE TONEN!
Munten genereren


FIFA 20 Trucs - Generator

introductie

Als je een Fifa 20-speler bent, weet je hoe belangrijk het is om veel FUT-munten te hebben. Je hebt munten nodig om iets in het spel te doen. Er zijn veel manieren om ze te winnen in het spel, maar er zijn enkele geheime manieren die alleen de beste kenners kennen. Vervolgens zullen we ze allemaal delen, zodat Fifa 20 geen mysterie voor je is.

fifa 20
fifa 20 coins

Gratis munten voor FIFA 20

Nu u op onze site bent, betekent dit dat u op zoek bent naar een manier om gratis munten te krijgen in FIFA 20 of dat u op zoek bent naar een FUT-muntgenerator. Je hebt waarschijnlijk andere oplossingen geprobeerd die niet werkten. Hier hopen we dat u de antwoorden op al uw oplossingen vindt en tot slot ontvangt u gratis munten en punten.

Fut muntengenerator 20 munten

We hebben een generator speciaal voor jou getest en we kunnen zeggen dat deze werkt. Hieronder vindt u een gedetailleerde gids met alle stappen die we hebben genomen om het te laten werken. Als u het niet begrijpt of niet wilt lezen, bekijk dan de video hierboven. Aan het einde van de video ziet u onze grotere schaal. Ik moet toegeven dat het heel schattig is.

fifa 20
herinneringen
De generator werkt voor pc, PS4 en Xbox One, maar je kunt hem natuurlijk alleen op je telefoon gebruiken om de gebruikersnaam van je game te weten. Open uw FIFA 20-toepassing en controleer aan het einde uw saldo.
fut 20 coins
FIFA 20 - De meest gebruikte manieren om gratis credits te krijgen.

Doe dagelijks mee om gratis prijzen te krijgen

Dit is de gemakkelijkste manier om gratis FUT-credits te krijgen. Van tijd tot tijd geeft EA je verschillende munten door eenvoudig te registreren. Er is geen specifieke datum waarop deze beloning wordt toegekend, open gewoon dagelijks de aanvullende FIFA 20-applicatie. Dit zijn geen geweldige prijzen, maar ze zullen vooral nuttig zijn omdat je ze gratis krijgt.

Voltooi je dagelijkse en wekelijkse uitdagingen.

Dit is ook gemakkelijk voor u om te doen. Je kunt je uitdagingen voltooien door enkele games te spelen. Ik weet dat velen van jullie elke dag spelen, dus bekijk voordat je begint de doelkaart. Deze beloningen zijn over het algemeen groter dan de dagelijkse login.

handel

Dit is een complexer onderdeel en vereist veel meer inspanning van uw kant dan de andere twee hierboven gepresenteerd. Als je denkt dat dit ingewikkeld is, heb je het mis. Als je weet wat je doet, is het niet zo moeilijk.

Laten we beginnen met de bronzen pakketmethode. Je moet het laagst beschikbare pakket (400 munten) kopen en vervolgens alle kaarten verkopen. U krijgt voordelen op lange termijn. Totdat u alle kaarten verkoopt, moet u de kaarten teruggeven die niet verkopen. Als je geluk hebt en minstens één goed item krijgt, krijg je vanaf het begin een voordeel.

Ondergewaardeerde spelersaankoop is een andere manier waarop u een eerlijke winst kunt behalen. Hoe? Welnu, neem deel aan de veilingen en wacht tot ze klaar zijn. In sommige win je, in andere verlies je. Je hoeft niet betrokken te raken bij het bieden van oorlogen met andere spelers. Je doel is om geld te verdienen en deze oorlogen zullen je hier niet toe leiden. Wees geduldig en wacht tot de veilingen zijn afgelopen. Je hebt spelers voor een lagere prijs dan normaal. Dus je speelt opnieuw met een groter bedrag en verwacht de winst. Let op de 5% EA-belasting. Dit geldt voor alle transacties tussen spelers..

Als je het kampioenschap van je land goed kent, zul je merken dat er bepaalde spelers zijn met verborgen waarde. Elke competitie heeft dit soort spelers, die als de beste worden beschouwd, maar geen hoge rating hebben. In dit geval is het mogelijk om ze onder de marktwaarde te kopen en ze vervolgens tegen een hogere prijs te verkopen. Volledige kennis van een bepaalde competitie kan je een groot voordeel geven bij het uitwisselen van spelers.

Vind onderschatte spelers op de markt. Sommige spelers kennen de waarde van de spelers in hun pakketten niet. Lijst ze met lagere prijzen. Hier kom je vandaan en profiteer je ervan. Met de BIN-optie kun je prachtige spelers tegen zeer lage prijzen meenemen. Dan weet je wat je moet doen op veilingen.

Geheime techniek van de beste spelers !!!

De eenvoudigste manier om meer FIFA-munten te krijgen, is door ze te kopen, maar wil je het doen? Als je hebt gemerkt dat de meeste van de beste FIFA-spelers hun totale saldo aan munten hebben. Ze kopen en openen elke dag veel pakketten. Ze gebruiken geen van de vorige technieken, ze gebruiken generatoren. Ja, dit is je geheim! FUT-muntgenerators zijn tegenwoordig populair geworden. Waarom? Omdat je gratis munten ontvangt van FIFA. Het gebruik van een online generator is vrij eenvoudig, het duurt meestal een paar minuten, afhankelijk van het land. We hebben een link toegevoegd, zodat je een kijkje kunt nemen en het kunt proberen om wat gratis munten in FIFA 20 te krijgen.

Nu je de waarheid kent, is het tijd om deel uit te maken van 5% van de spelers die het meeste uit het spel halen. Word binnen enkele minuten een professionele speler.