FIFA 20 GRATIS mønter!
¡Det er tid til at vise din domination af FIFA 20!
FIFA 20 snyderi - Møntgenerator

Introduktion

Hvis du er en Fifa 20-spiller, ved du, hvor vigtigt det er at have mange FUT-mønter. Du har brug for mønter for at gøre noget i spillet. Der er mange måder at vinde dem i spillet på, men der er nogle hemmelige måder, som kun de bedste kendere kender. Dernæst vil vi alle dele dem, så Fifa 20 ikke er et mysterium for dig.

fifa 20
fifa 20 coins

Gratis mønter til FIFA 20

Nu hvor du er på vores side, betyder det, at du leder efter en måde at få gratis mønter i FIFA 20, eller at du leder efter en FUT-møntgenerator. Du har sandsynligvis prøvet andre løsninger, der ikke fungerede. Her håber vi, at du finder svarene på alle dine løsninger, og til sidst vil du modtage gratis mønter og point.

Fifa 20 coins generator

Vi har testet en generator lige til dig, og vi kan sige, at den fungerer. Nedenfor finder du en detaljeret guide over alle de trin, vi har taget for at få det til at fungere. Hvis du ikke forstår eller ikke ønsker at læse den, kan du se videoen ovenfor. I slutningen af videoen kan du se vores øgede skala. Jeg må indrømme, at det er meget sød.

fifa 20
påmindelser
Generatoren fungerer til PC, PS4 og Xbox One. Selvfølgelig kan du kun bruge den på din telefon til at kende dit spil brugernavn. Åbn din FIFA 20 ledsageansøgning, og kontroller din saldo i slutningen.
fut 20 coins
FIFA 20 - De mest anvendte måder at få gratis kreditter på.

Gå ind dagligt for at få gratis præmier

Dette er den nemmeste måde at få gratis FUT-kreditter på. Fra tid til anden giver EA dig flere mønter ved blot at registrere. Der er ingen specifik dato for tildeling af denne belønning, bare åbn den komplementære FIFA 20-ansøgning dagligt. Dette er ikke gode præmier, men de vil især være nyttige, fordi du får dem gratis.

Fuldfør dine daglige og ugentlige udfordringer.

Dette er også let for dig at gøre. Du kan fuldføre dine udfordringer bare ved at spille nogle spil. Jeg ved, at mange af jer spiller hver dag, så inden du starter, skal du kigge på målkortet. Disse belønninger er generelt større end det daglige login.

Trading

Dette er en mere kompleks del og kræver meget mere indsats fra din side end de andre to præsenteret ovenfor. Hvis du synes, dette er kompliceret, tager du fejl. Hvis du ved, hvad du laver, er det ikke så svært.

Lad os starte med bronzepakningsmetoden. Du bliver nødt til at købe den laveste tilgængelige pakke (400 mønter) og derefter sælge alle kortene. Du får fordele på lang sigt. Indtil du sælger alle kortene, skal du returnere dem, der ikke sælger. Hvis du er heldig og får mindst en god vare, får du en fordel fra starten.

Undervurderet spillerkøb er en anden måde, hvorpå du kan få et rimeligt overskud. Hvordan? Nå, deltag i auktionerne og vent på, at de er færdige. I nogle vil du vinde i andre vil du tabe. Du behøver ikke at blive involveret i at byde krige med andre spillere. Dit mål er at tjene penge, og disse krige vil ikke føre dig til dette. Vær tålmodig og vent til auktionerne afsluttes. Du vil have spillere til en lavere pris end normalt. Så du spiller igen med et større beløb og forventer gevinster. Vær opmærksom på 5% EA-skatten. Dette gælder for alle transaktioner mellem spillere..

Hvis du kender dit lands mesterskab godt, vil du bemærke, at der er visse spillere med skjult værdi. Hver liga har disse typer spillere, der betragtes som de bedste, men ikke har en høj rating. I dette tilfælde er det muligt at købe dem under markedsværdi og derefter sælge dem til en højere pris. Fuld viden om en bestemt liga kan give dig en stor fordel i udvekslingen af spillere.

Find undervurderede spillere på markedet. Nogle spillere ved ikke værdien af spillerne i deres pakker. Angiv dem med lavere priser. Det er her du kommer fra og drager fordel af det. Ved hjælp af BIN-indstillingen kan du tage smukke spillere til meget lave priser. Så ved du hvad du skal gøre på auktioner.

Hemmelig teknik for de bedste spillere. !!!

Den nemmeste måde at få flere FIFA-mønter er at købe dem, men vil du gøre det? Hvis du har bemærket, at de fleste af de bedste FIFA-spillere har deres samlede saldo på mønter. De køber og åbner mange pakker hver dag. De bruger ikke nogen af de tidligere teknikker, de bruger generatorer. Ja, dette er din hemmelighed! FUT-møntgeneratorer er blevet populære i disse dage. Hvorfor? Fordi du modtager gratis mønter fra FIFA. Brugen af en online generator er ganske enkel, det tager normalt et par minutter afhængigt af landet. Vi har vedhæftet et link, så du kan tage et kig og prøve det for at få nogle gratis mønter i FIFA 20.

Nu hvor du ved sandheden, er det tid til at være en del af 5% af de spillere, der får mest ud af spillet. Bliv professionel spiller på få minutter.